Stručna ekskurzija HGD na most Pelješac 22.-23.03.2019.

HGD u suradnji sa tvrtkom CIVIL ENGINEERING CONSULTANCY d.o.o. organizira stručnu ekskurziju na lokaciju izgradnje MOSTA PELJEŠAC u fazi izvedbe pilota za duboko temeljenje stupova mosta. Most Pelješac iznimno je važan objekt, koji se trenutno gradi u Hrvatskoj, te zbog svoje veličine, složenosti izvedbe i specifičnosti lokacije privlači pažnju, kako šire javnosti tako i naših članova geotehničara. Zbog nesvakidašnjih dimenzija i složenih uvjeta u tlu posebno je interesantna izvedba pilota na pozicijama stupova mosta koju se planira pogledati u okviru ekskurzije.

Poneki podatak o gradnji mosta može se pronaći ovdje >>>

Fotografija: Ivo Čagalj, Pixel

 

Program >>>

Prijava na webHGD@gmail.com>>>

Za sudjelovanje u stručnoj ekskurziji potrebno je izvršiti registraciju putem on-line obrasca te uplatu kotizacije u iznosu od 100,00 kn (kotizacija uključuje prisustvovanje ekskurziji, prijevoz autobusom te ručak u petak). Registraciju i uplatu potrebno je izvršiti najkasnije u petak 15.03.2019. do 12:00 sati! Potvrdu o uplati kotizacije dostaviti na e-mail davor.milakovic@elektroprojekt.hr. Sudionici će se zaprimati po redoslijedu prijave do ispunjenja kapaciteta. Članovi HGD-a imaju prednost u prijavi. Broj računa u Zagrebačkoj banci: HR4823600001101437707 Korisnik računa: Hrvatsko geotehničko društvo, 10000 Zagreb, Berislavićeva 6 poziv na broj: 2019-10 opis plaćanja: MOST PELJEŠAC, Ime, Prezime

SMJEŠTAJ: Za sudionike stručne ekskurzije predviđen je smještaj u Hotelu Sunce u Neumu. Rezervaciju smještaja provode sudionici ekskurzije direktno sa hotelom uz predočenje ispunjenog registracijskog obrasca (obrazac o ispunjenoj registraciji automatski se generira i šalje svakom sudioniku na e-mail). U cijenu noćenja uključena je večera u petak te doručak u subotu.
Cijena smještaja:
– 1/2 soba : 28,00€ / osobi / danu
– 1/1 soba : 42,00€ / danu
– boravišna pristojba : 1,00€ / osobi / danu

VAŽNE UPUTE ZA SUDIONIKE:

1) Pristup lokaciji gradilišta je strogo kontroliran te se ovim putem naglašava da će pristup biti omogućen isključivo sudionicima koji na gradilište dolaze kao organizirana grupa u autobusu (osobnim automobilima neće biti omogućen pristup).

2) Sudionici stručne ekskurzije dužni su na gradilište doći prikladno obučeni i obuveni (obavezne radne cipele za gradilište). Ostala sigurnosna oprema (šljemovi, prsluci) bit će dani na korištenje svakom sudioniku na licu mjesta.

3) Sudionici sa sobom moraju imati važeće dokumente za prelazak granice u BIH.

4) Za slučaj najave lošeg vremena stručna ekskurzija se odgađa najkasnije u srijedu ujutro 21.03.2019. prema trodnevnoj vremenskoj prognozi, a u dogovoru sa glavnim izvođačem na gradilištu. U tom slučaju slijedi povrat uplaćenih sredstava sudionicima, a smještaj sudionici odjavljuju sami bez naknade. Za slučaj izvanrednog lošeg vremena na licu mjesta, za koje nije moguća ugradnja pilota na terenu, Organizator ne snosi odgovornost. Ekskurzija će se održati bez pregleda postupka ugradnje pilota na licu mjesta (pristup lokaciji brodićima).

5) Za sudionike izvan Zagreba, na putu do lokacije, pokušat će se organizirati ukrcavanje u autobus na primjerenim lokacijama uz autoput. Za sada se planira silazak na izlazu Zadar I., Dugopolje… o čemu će zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni.

This entry was posted in naše vijesti, stručne ekskurzije. Bookmark the permalink.