14. Nonveiller Lecture održat će Professor Paul W. Mayne 5.10.2016.


14th Nonveiller LectureProfessor Paul W. Mayne
5.10.2016. u 15 sati
u velikoj predavaonici Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Pierottijeva 6,
održat će 14. predavanje u seriji
Nonveiller Lectures
s naslovom
“GeoCharacterization by Seismic Piezocone in 2016 and Beyond”

Za prethodno registrirane članove HGD i goste, predavanje je besplatno. Za registraciju, zainteresirane pozivamo da ispune ovaj obrazac  i pošalju ga e-mailom na  ivan.vrkljan@igh.hr.

Professor Paul W. Mayne (Georgia Institute of Technology, School of Civil and Environmental Engineering) svjetski je poznati stručnjak, koji se pretežno bavi geotehničkim terenskim istraživanjima i njihovom interpretacijom, temeljenjem te određivanjem svojstava tla i stijena. Posebno se bavi uporabom, provedbom i interpretacijom rezultata ispitivanja statičkom sondom (CPT), ispitivanjima statičkom sondom s mjerenjem tlaka porne vode i brzine posmičnih valova (seizmički CPTU) te ispitivanja plosnatim dilatometrom, analizom plitkih i dubokih temelja te metodama poboljšanja tla. Također je na međunarodnoj razini poznat po svom doprinosu obrazovanju u geotehnici.

Plakat (1MB) se može skinuti klikanjem sa sličice plakata ili sa http://www.hgd-cgs.hr/wp-content/uploads/2016/06/14thNonveillerLecture_plakat_02_tisak.pdf

This entry was posted in naše vijesti, Nonveiller Lecture, poziv. Bookmark the permalink.